Zin in Film gaat weer van start

Zin in een goede film?
Ja! We hebben weer ZIN IN FILM !

Zoals het er nu (eind mei) naar uitziet gaan de bioscopen in juni weer open. Daarom kunnen we met Zin in Film ook weer van start gaan, met inachtneming van de coronamaatregelingen (max. 30 personen, mondkapje, anderhalve meter…).

Geïnteresseerd hoe mensen – waar en hoe dan ook –  ‘zin’ proberen te geven aan hun bestaan? In ‘ZIN IN FILM’ worden films met artistieke en spirituele diepgang vertoond. 

De cyclus heet “Zin in Film”, want deze bijzondere films laten je kijken naar het leven en zetten je aan tot nadenken. Ze gaan over hoe mensen, waar ter wereld ook, leven in vreugde en verdriet, waar ze voor gaan,  hoe ze omgaan met een crisis, hoe ze geloven of niet geloven, soms de zin van hun leven op het spoor komen. De films nodigen uit tot contact met jezelf en met mede-kijkers. Daarom is na afloop gelegenheid om met anderen je reactie te delen.

  • Woensdag 30 juni Woerden: Hors Normes

Frankrijk 2019. 114 min. Komedie van Olivier Nakache en Eric Toledano. Met o.a. Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent en Bryan Mialoundama.

Frans regisseursduo Nakache en Toledano, vooral bekend van Intouchables, is gespecialiseerd in feelgoodfilms over ernstige thema’s. Hors Normes is geen uitzondering.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Zijn vriend Malek leidt met jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Dit leidt tot humoristische en confronterende situaties.

“Klein geluk in een persoonlijke feelgoodfilm.” (Trouw)
“Bijzonder aanstekelijk.” (VPRO)

ZIN IN FILM

AANVANG: 20.00 uur in de Bonaventurakerk, Rijnstraat 60.
Entree: € 5,00 per persoon. Op groot scherm, met Nederlandse ondertiteling.
Begeleiding: Jos van Hulsen.

VOORAF AANMELDEN VERPLICHT : zininfilm@gmail.com