Peuter/kleutervieringen

Voor de allerkleinsten van onze parochie, de peuters en de kleuters (1 – 6 jaar), wordt ongeveer 6 keer per jaar een leuke peuter- en kleuterviering georganiseerd. Deze is altijd om 11:30 uur in de Bonaventura kerk. Er is ook een peuter- en kleuterviering in Oudewater, zie hier voor meer informatie.

Spelenderwijs raken de kinderen bekend met ons geloof en de kerk! We lezen een verhaal voor, zingen liedjes, branden een kaarsje, en bidden met elkaar. Na afloop drinken we een glaasje limonade en krijgen we iets lekkers. En, er is ook koffie voor de papa’s en mama’s en/ of opa’s en oma’s. Soms knutselen we ook; er is altijd wel iets leuks te doen!

Voor meer informatie en een sfeer impressie, bekijk ook onze facebook pagina: https://www.facebook.com/Peuterkleutervieringenwoerden/

Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (contacteer ellen.brouwer@gmail.com). Dan ontvang je voor elke viering een uitnodiging. Voor vragen of suggesties kan ook dat mail adres gebruikt worden.

De volgende data zijn: