Vuurdoop in Rotterdam

Zaterdag 23 april ontvingen 21 jongeren uit onze parochie het H. Vormsel. Het was een prachtige viering op een winderig dagje. Officiële foto’s moeten nog komen, maar hier ziet u alvast en eerste impressie.

Elk jaar worden de tieners en jongeren die het H. Vormsel ontvangen door bisschop Van den Hende uitgenodigd om naar de kathedraal van het bisdom Rotterdam te komen voor een inspirerende ochtend met de naam de Vuurdoop. Dit is een fantastisch evenement speciaal voor vormelingen, met geloof en gebed, spanning en spektakel en actie. Het is een dag om elkaar te ontmoeten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn.

• Wanneer?  Zaterdag 4 juni
  • Hoe laat?: 09.00-13.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)
  • Waar? HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal, Mathenesserlaan 305, Rotterdam.

Omdat de afgelopen jaren vanwege Corona de Vuurdoop niet door kon gaan zullen wij oud vormelingen ook een uitnodiging sturen. Jullie ontvangen een bericht hierover. Vervoer wordt vanuit de parochie georganiseerd. We zullen ouders vragen om te rijden. Met vragen kunt u bij pastor Janneke terecht.