Top2000kerkdienst Woerden gaat door…

Pas op, deze activiteit wordt mogelijk aangepast of afgezegd wegens aangescherpte corona-maatregelen.

Na succesvolle Top2000kerkdiensten met veel publiek in de Kruiskerk, moesten we vorig jaar online gaan. Het leverde toch drie geweldige Top2000kerkcafé uitzendingen op, die we tijdens de lockdown via RPL TV en onze digitale platforms aan Woerden cadeau konden doen. En ook dit jaar is de Top2000kerkdienst present om het einde van het jaar zinvol en met popmuziek uit te luiden. En wederom zal er een boodschap van hoop klinken rond het thema: ‘When LOVE comes to town’.

3 avonden popmuziek vanuit de Kruiskerk
Op 27, 28 en 29 december vullen we drie avonden, maar de avonden zijn steeds iets anders van opzet. Vorig jaren bevatte elke avond Top2000kerkcafé dezelfde onderdelen zoals een muziekquiz, interviews, livemuziek en verbindende teksten. Dit jaar heeft elke avond een eigen invulling, en dat biedt ook de mogelijkheid om op het laatste moment te besluiten of er wel of geen publiek bij de TOP2000kerkdienst van 28 december aanwezig kan zijn.

Programma TOP2000kerkdienst 2021 When LOVE comes to town

Maandag 27 december 20.00 uur – TOP2000Podcast – Interviewprogramma met verschillende gasten. Met de hoofdrolspelers staan we stil bij het thema. Teven gaan we ook wat dieper in op de relatie popmuziek en kerk. En natuurlijk laten we alvast wat muziek horen. De ideale opwarmer voor de Top2000kerkdienst van 28 december. Na deze live-uitzending zal deze uitzending ook als podcast terug te luisteren zijn.

Dinsdag 28 december 20.00 uur – TOP2000kerkdienst met als thema: When LOVE comes to town. Patricia Boll en Dennis de Bruijn verzorgen de muziek en dominee Joost Schelling zorgt voor de verbindende teksten. De ideale zinvolle avond uit, thuis op de bank of in de Kruiskerk (later zal bekend worden of er publiek bij de dienst kan zijn).

Woensdag 29 december 20.00 uur – Online Top2000Popmuziekquiz. Test je kennis over de geschiedenis van de popmuziek, samen met je gezin, huisgenoot of met vrienden (denk aan de geldende beperkingen op dat moment). Kennisvragen en creatieve doe-opdrachten wisselen elkaar af. Zeker op deze avond mag Bram Knegt als onze eigen ‘Leo Blokhuis’ niet ontbreken. Wie wint de TOP2000kerkdienst popquizbokaal 2021 en natuurlijk de eeuwige roem??

Meer informatie is vanaf 2 december op de website te vinden: www.top2000kerkdienst.nl/woerden

Alles samengevat op een rij:

• Datum en tijd: maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 december van 20.00-21.30 uur
  • Locatie: Thuis. Uitzending gemaakt vanuit de Kruiskerk, Mesdagplein 4 te Woerden. Op 27 en 28 december live te zien op RPL Radio, TV en via de online platforms van de Kruiskerk. 29 december speelt zich af in een online omgeving, link komt na aanmelding van jouw team.
  • Frequenties RPL TV: zie onder
  • Thema: ‘When LOVE comes to town’