Koffie met noten – 3 november 2021 in de Lutherse kerk

Al jaren is ‘koffie met noten’ een vaste – en door velen gewaardeerde – activiteit op de eerste woensdag van de maand. In de Lutherse kerk worden dat bekende én onbekende liederen gezongen. We horen iets van achtergronden bij teksten en melodieën en niet te vergeten: er is alle ruimte om met elkaar te delen hoe een lied iemand raken kan.

Ds. Maarten Diepenbroek was de ‘aanjager’ en inspirator van dit gebeuren met zijn grote kennis van zaken rond het kerklied. Maar na zijn vertrek gaan we gewoon door. Met anderen die zorgen voor de gespreksleiding én voor de muzikale begeleiding. Maar samen met allen die meedoen (vanuit de Lutherse gemeente én vanuit de andere kerken!) blijven we erop rekenen dat het inspirerende bijeenkomsten zijn!

De eerste ‘koffie met noten’ is dit seizoen is op woensdag 6 oktober gestart, De volgende keer is: woensdag 3 november. van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Lutherse kerk. Graag aanmelden via: activiteitenlutherswoerden@gmail.com