Jongerenreis naar Taizé 10-17 juli 2022

In de zomer van 2019 bezochten 9 jongeren uit Woerden e.o. het oecumenische jongerenklooster Taizé. Op deze plek waar wekelijks duizenden jongeren uit Europa neerstrijken, hadden ook de jongeren uit Woerden een geweldige tijd. Een week verblijven in deze gemeenschap en samen met jongeren uit alle delen van de wereld zingen, zwijgen, praten, vieren en iets ontdekken. Dit smaakte naar meer en de interesse verdubbelde voor de reis van 2020. Helaas ging deze reis niet door, maar nu is er voor deze zomer een nieuwe reis gepland.

Van zondag 10 tot zondag 17 juli 2022 wordt er in samenwerking met de parochie Pax Christi en Twintigers Woerden (PKN) weer een reis naar Taizé georganiseerd.  Iedereen tussen de 16 en 32 jaar is van harte welkom om mee te gaan, ook als je weinig of niet in de kerkdiensten komt.  We reizen met eigen vervoer, d.w.z. met een of twee huurbusjes (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). De kosten voor reis en verblijf zullen in totaal ca. € 300,- voor de week bedragen (tegemoetkoming in de kosten is altijd bespreekbaar).

Aanmelden reis is noodzakelijk
In verband met het beperkte aantal plaatsen is er ruimte voor in totaal 18 ‘Taizé-gangers’, waarvan er in elk geval drie in het bezit van een rijbewijs-B zijn en het leuk vinden om in een personenbusje te rijden! Ben je geïnteresseerd in deze reis naar Taizé en wil je meer weten, wees dan van harte welkom op zondagavond 15 mei van 19.30-20.30 uur in ’t Arendsnest (jeugdruimte boven de Opstandingskerk in Woerden) voor een informatiebijeenkomst. En leuk als je alvast komt sfeerproeven door de viering in de Petruskerk om 18.30 uur mee te maken. Kun je niet op zondag 15 mei erbij zijn, maar wil je wellicht wel mee, of heb je vragen, neem dan contact op met

Dominee Joost Schelling, 06 – 31 941 961 / dsjoostschelling@pknwoerden.nl
Pastor Janneke Stam, 06 – 11 856 186 / j.stam@parochiepaxchristi.nl

Aanmelden kan tot uiterlijk 12 juni 2022