Herdenkingsbijeenkomst in Oudewater op 26 januari

Wanneer iemand overlijdt die je dierbaar is en een belangrijke plaats in je leven inneemt, stort je wereld in. Dat moet je verwerken, zegt iedereen. Maar hoeveel pijn en inspanning dat soms kost, is moeilijk duidelijk te maken aan anderen, die zo’n ingrijpende gebeurtenis in hun leven niet hebben meegemaakt.
Lotgenoten herkennen dat bij elkaar. Zij ervaren dat het goed is om samen hun dierbaren te blijven gedenken. Herinneringen kunnen gedeeld worden. Met het uitwisselen van ervaringen wordt iemand er weer bij gehaald. Het is hún manier om er voor elkaar te zijn.
Vanwege corona hebben we een aantal jaren geen bijeenkomst kunnen houden. Nu de mogelijkheid er weer is organiseren we op donderdag 26 januari een herdenkingsbijeenkomst voor mensen, die een dierbare verloren hebben.
De bijeenkomst zal worden geleid door pastor Janneke Stam. De dierbaren worden nog eens in het licht gezet. Er zal een herdenkingstafel worden ingericht en belangstellenden kunnen hiervoor een foto of ander aandenken van de overledene meebrengen. Ook teksten die steun geven in deze moeilijke tijd kunnen meegebracht worden.
Ook al is de verlieservaring van langere tijd geleden, het kan goed doen om erover praten.

De avond wordt gehouden in Het Heilig Leven, aanvang 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de zaal open.

Voor inlichtingen en aanmelden:

Werkgroep leven met verlies
Lia van der Burg  0348 562568
Fien van Schaik  0348 784548