De temperatuur in onze kerken

Natuurlijk willen we iedereen van harte een warm welkom heten in onze kerken en dat de vieringen ons in vuur en vlam mogen zetten om geïnspireerd te worden. Tegelijk kennen we allemaal de problematiek rond de energiecrisis. Weten we allemaal dat de buitentemperatuur in de winter niet hoog is. Maar zeker begrijpen we ook dat grote gebouwen niet gemakkelijk verwarmd kunnen worden.

Als Parochiebestuur, Locatieraad, Pastoraatsgroep en Pastoresteam proberen we zo creatief mogelijk met deze situatie om te gaan.

Iemand deed laatst het idee om u te vragen om een dekentje mee te brengen om over uw benen te leggen. Iemand anders bracht in om een extra warme trui aan te doen onder een dikke winterjas. Weer een ander wilde extra handschoenen/wanten en sjaals meebrengen om te leen achter in de kerk neer te leggen.

Alle creatieve idee├źn zijn van harte welkom en laten we samen met elkaar proberen om zo de winter door te komen. Het is jammer als we vanwege de kou de kerk niet meer kunnen of willen bezoeken. Voor en met elkaar willen we een beetje zorgzaam zijn.

Klik hier om te lezen hoe dit in Woerden wordt ingevuld.