Bijbeltentoonstelling in de Bonaventurakerk

Zoekt u nog een leuke bestemming voor een fietstocht? Of een uitje met de (klein) kinderen? Of bent u gewoon geïnteresseerd in de Bijbel? In de zomervakantie is er een (kleine) tentoonstelling over de Bijbel in deze kerk.

De expositie is bedoeld om aandacht te vragen voor de Bijbel, om bezoekers te helpen hun hart nog meer te openen voor het Woord van God. Er zijn speciale onderdelen voor kinderen in de vorm van kleine opdrachten en een bijbehorend opdrachtenboekje. Voor volwassenen zijn QR-codes op de panelen aangebracht die verwijzen naar meer informatie op bisdomrotterdam.nl/woordvangod.

Bezoekers kunnen individueel de kerk en de expo bekijken en daarbij voldoende afstand bewaren. De kerk is dagelijks geopend van 10 tot 12 uur, de toegang is gratis. Adres: Rijnstraat 56 3441 BV Woerden