De pelgrimstocht van Lennie

Beste Pelgrims,

Juist in de Goede Week is het goed om de verhalen van het leven met elkaar te delen. Het verhaal van Lennie Bunnik stond dinsdag 30 maart 2021 in het Algemeen Dagblad.

Klik op het krantenknipsel om het artikel te lezen.

Ook stond haar verhaal vorige maand in Linda.nl. Klik op het artikel om het artikel te lezen.

Niet dat Lennie zo graag in de publiciteit komt, maar haar verhaal is te belangrijk. Haar verhaal moet verteld worden. Daarom dat wij, met haar toestemming, het ook mogen delen met elkaar.

Omdat de Pelgrimstocht dit jaar, vanwege corona digitaal is, kan Lennie op haar eigen manier mee ‘lopen’ en brandt ook zij het pelgrimstochtkaarsje.

Lennie is één van de vrijwilligers in De Meije/Zegveld van onze geloofsgemeenschap Onze Lieve Vrouw Geboorte. Ze organiseerde mee in de Kinderwoorddienst, later met de gezinsvieringen o.a. bij de grote feesten, was hulpmoeder bij de voorbereiding van Eerste Heilige Communie van haar dochters, oprichter van Gelegenheidskoor Just for Fun, was ze organisator van de Meijerie en zowel voor als achter de schermen is Lennie er altijd bij en biedt zij een helpende hand. Op de Milandschool, waar haar twee dochters naar school gingen en de jongste nog steeds op zit, heeft ze heel wat uurtjes doorgebracht. En dan niet te vergeten ook al haar taken in de dorpsgemeenschappen van De Meije en Zegveld. Lennie wil niet persé voorop staan, maar haar verhaal van het afgelopen jaar is goed om met elkaar te delen. En graag zouden we willen zeggen: “Lennie het komt goed, maar net als zijzelf moeten we het overgeven en loslaten. Niemand kan nog vertellen wat de toekomst is”

Wel wil ik graag namens u allemaal zeggen: “Lennie, voor jou en jouw gezin wordt het Pasen en wens ik je een Zalig Pasen, samen met elkaar”.

PS Wanneer het boek met dagboekverhalen uitkomt, laten we u weten hoe en waar te bestellen.