Seniorenprogramma 2017

3  jan. DINSDAG – START van het NIEUWE JAAR. Dat gaan we natuurlijk inluiden met goede wensen, een drankje en een gedicht. Ook komt iemand van het Gilde ons iets vertellen over het WONDER van Woerden.

7 febr. DINSDAG Ziekenzalving in de Bonaventurakerk. Altijd mooi om hierbij samen om diegene heen te staan, die het Sacrament gaan ontvangen. Daarna is er misschien tijd voor een toepasselijk verhaal .

7 mrt. DINSDAG Tijdens de viering in de kerk, en ev. in de Dam hopen we (DV) de
100e verjaardag van Mevr. van Wijk te vieren. Daarna tonen we het 2e deel v.d. FILM van FRANCISCUS. Een geweldige film. Karel praat vooraf even kort bij over het al gedraaide deel 1.

25 mrt. ZATERDAG De Josti-Band heeft ons uitgenodigd in Kamerik. ’s Middags. 15.00 u – 17.00 uur, buskosten, enz. zullen we u spoedig laten weten. Lijkt ons schitterend.

4 april DINSDAG Johan Scheel en Piet v.d. Zouw gaan ons alles vertellen en laten zien over de Kaasbranche in Woerden. Zijn altijd velen in geïnteresseerd.

2 mei DINSDAG We hebben het Zandwijkkoor uitgenodigd. En wie geniet er nu niet van:  “Het Kleine cafe……”

6 juni DINSDAG 3e Pinksterdag. Geen Pinkpop, maar PINK-BINGO!! Met leuke en gezellige prijsjes.

4 juli DINSDAG Ons 9.00 uur ONTBIJT in de Dam. Heerlijk zo eens SAMEN te ontbijten. Om + 10.00 een viering in de kerk. En dan nog even met koffie fijn napraten.

Augustus. Geen Seniorenmorgen. We hopen maar weer op een mooie zomer.

5 sept. DINSDAG SENIORENREIS !  Wie van het Pastorale team meegaat zien we nog wel.  Het wordt weer een mooie reis, een Basiliek hebben we al op het oog, ook de lunch en nu nog op zoek naar iets aardigs.

3 okt. DINSDAG Er staat een prachtige Natuurfilm op het program, al is er altijd plaats voor iets moois, als dat komt.

7 nov. DINSDAG Feestmorgen. Een feestelijke viering om 9.00 uur, met ondersteuning van enkele koorleden.  Verder zoeken we weer een leuk program in de Dam, met koffie, iets lekkers en een drankje.

5 dec. DINSDAG De Bisschop uit Spanje gaan we weer uitnodigen. Er komen geen Pieten mee, dus geen ME nodig.
_____________________________________________________________

Elke ochtend begint om 9.30 uur met een viering in de Bonaventurakerk, uitgezonderd 4  juli.  Dan wordt de viering verplaatst naar 10.00 uur, na het ontbijt. En de viering op 5 sept. – ons REISJE – vindt plaats onderweg in een kerk. En de Seniorenmorgen op 7 nov. is om  9.00 uur.

De Seniorencommissie:                                                                       Tel.:
Ans Vergeer                      –  Penningmeester                                  41 42 18
Door Spruit                        – Secretaris                                   0172- 68 55 35
Marijke Smorenburg          – Communicatie                                      41 30 96
Jeanne Blom                     – Plannings-  en Activiteitenideeën         41 43 95
Henny de Kruif                  – Plannings-  en Activiteitenideeën         42 07 49
Karel Vermeulen               – Coördinator                                           41 88 72

Attentie:
Mocht u ergens mee zitten, en er geen raad mee weten, bel dan even met één van de commissieleden. Misschien kunnen ze u aardig op weg helpen.