Passion 2020

Afgelast wegens corona maatregelen

Op 4 en 5 april a.s. zullen er in de Martinuskerk in Noorden 3 uitvoeringen zijn van de Passion. Noorden zal deze dagen een dorp van wereldformaat zijn, waarin, tijdens de uitvoeringen van de Passion, de laatste uren van het leven van Jezus Christus zal worden verteld in woord, spel en beeld. Het Heilige vereent tot wereldgoede muziek van Hollandse bodem. Van Marco Borsato tot Bluf en van Claudia de Breij tot Guus Meeuwis. Gezongen door “Waimbaji” het koor van de Martinuskerk van Noorden met

solistische medewerking van o.a. Rene de Veld als Jezus en Pia Schütz als Maria.

De voorbereidingen zijn in volle gang en beloven prachtige en emotionele uitvoeringen te worden. De uitvoeringen zijn:

• Zaterdag 4 april 14.00 uur en 19.00 uur.
  • Zondag 5 april 14.00 uur .

Tijdens deze uitvoering zal pastoor Huub Spaan de verteller zijn. De middaguitvoeringen zijn uitermate goed geschikt om met kinderen bij te wonen. Om iedereen goed zicht te kunnen geven op het podium zijn er slechts 200 kaarten per uitvoering beschikbaar. Kaarten á 5 euro: bij mij: pia.schutz@gmail.com  06 81488005 , of na overleg af te halen bij Pia: Fort Oranje 49, Woerden.