Parochiële Charitas Instelling (PCI)

Aan alles komt een eind, zo ook aan de mooie zomer(vakantie). De PCI heeft ook weer zijn eerste vergadering gehad, met een “droevig” agendapunt: afscheid van twee PCI-leden.

• Joke van Leeuwen-Looman nam na maar liefst 12 jaar afscheid van de PCI. Al die jaren heeft zij het penningmeesterschap verzorgd. Ook was Joke nauw betrokken bij de fusie besprekingen van de 4 PCI-en van onze parochie
  • Wim Zuijdervliet heeft vanaf 2010 in de PCI gezeten. Ook heeft hij vele vergaderingen bijgewoond van de Raad van Kerken.

Joke en Wim, hartelijk dank voor jullie jarenlange trouwe inzet! (en Joke ook voor alle bakjes koffie). De PCI bestaat nu uit Rita van der Wal, Trees Rutgers, Rianne van de Geer, Gerard de Rijk en Theo van Schaik.