Orgelconcerten in Woerden

Concertenreeks 2019 in de Bonaventurakerk
In 2019, het kroonjaar van ons hoofdorgel, zal de stichting Bonaventuraconcerten voor de negende keer een serie concerten organiseren in onze kerk. Gastheer is onze organist Geerten Liefting.

Programma voor dit jaar in het kort:

• 10 mei – orgel-soloconcert door Marcel van Westen (organist St. Severin Aken)
  • 24 mei – orgel-soloconcert door Ruud Huijbregts (organist St. Catrien Eindhoven)
  • 14 juni – orgel-soloconcert door Gerrit Christiaan de Gier (organist Jacobikerk Utrecht)
  • 6 september – orgel-soloconcert door Aart Bergwerff (organist Grote Kerk Breda)
  • 13 september – orgelmarathon met een concert ism de basisschoolleerlingen; ‘orgel en stomme film’, een concert met Gregoriaanskoor en een kamermuziekconcert.
  • 11 oktober – Requiem en orgelwerken van Duruflé. Woerdens Kamerkoor olv Geerten van de Wetering en Geerten Liefting, orgel

Noteer bovenstaande data in uw agenda. In dit magazine wordt u als het zover is nader geïnformeerd over exacte aanvangstijd, achtergrond van de uitvoerend artiest, het globale programma van de avond etc.

Entree is € 10,- p.p. – kinderen tot 16 jaar mogen gratis mee – 65+ betalen € 9,- p.p
Contante betaling aan de kassa.