Openstelling van onze kerken in juni en juli

Ook in juni en juli gaan we door met de kerkopenstelling. Op zondagen zijn alle vier de kerken open. De Bonaventurakerk in Woerden is ook doordeweeks geopend. De kerktijden zijn aangepast (klik hier voor het rooster van de vieringen). Het kan betekenen dat de viering op zaterdagavond is, maar dan zal op zondag de kerk in ieder geval wel open zijn, heel vertrouwd van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor iedereen blijft zo wel de mogelijkheid om te genieten van de stilte of om een klein gebed te doen. Ook wanneer de viering zondagochtend om 9.00 uur is zal de kerk geopend blijven tot 12.00 uur. Wanneer u het nog te spannend vindt om de viering bij te wonen of het niet prettig vindt als het te druk zou zijn is er gelegenheid om op een rustiger tijdstip uw kaarsje aan te steken. Wanneer de viering om 11.00 uur begint zult u begrijpen is er geen kerkopenstelling. We willen u vragen om alle aandacht te geven aan de maatregelen en voorschriften die door de overheid en door de bisschoppen zijn bepaald. Want alleen met zorg en aandacht voor ons zelf en voor elkaar kunnen we deze crisis de baas. Alleen dan is het mogelijk de gezondheid voor iedereen op de eerste plaats te zetten.

• De H. Bonaventura in Woerden zal alle dagen geopend zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur.
  • De andere kerken van de parochie Pax Christi: de H. Hippolytus in Kamerik, Onze Lieve Vrouw Geboorte in Meije-Zegveld en de St. Franciscus in Oudewater zullen elke zondag geopend zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De gehele kerk is geopend zodat we ons kunnen houden aan de maatregelen en voorschriften van de RIVM ons aangereikt door de overheid:
– houd anderhalve meter afstand en verspreid u ruim in de kerk.
– kom niet groepsgewijs naar de kerk
– volg de aanwijzing van de gastvrouw of gastheer.

Klik hier voor de vieringen.