Ontmoetingsavonden voor boeren en boerinnen

Boer anno 2019 in Nederland:  zegen of kruis?

• Vrijdag 15 februari 20.00 uur:  film Petit Paysan
    Deze film gaat over een boer die bereid is tot het uiterste te gaan om zijn kudde veilig te stellen, wanneer bij één van zijn melkkoeien de gekke koeienziekte wordt vastgesteld.
  • Vrijdag 12 april 20.00 uur : Jan Maasen vertelt over de encycliek ‘Laudato Si’
    In deze encycliek roept paus Franciscus ‘alle mensen van goede wil’ op om met respect en eerbied om te gaan met de Aarde en de armen. De ommekeer waartoe de paus oproept is  ingrijpend en gericht op het behoud van de schepping. Jan Maasen is stafmedewerker van het Bisdom Rotterdam met als aandachtsgebied Dienen.

Locatie: Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk Meije 137, 2411 PN Bodegraven. De koffie staat klaar om 19.30 uur. Na afloop drinken we een fris of een biertje en is er ruimte voor gesprek. Met vragen kunt u zich richten tot Janneke Stam, pastor parochie  Pax Christi: j.stam @parochiepaxchristi.nl