Mededelingen Woerden

Boekjes van pastor Paul Vlaar
Pastor Paul Vlaar heeft een bundel geschreven “Tel je zegeningen” (met colums). Het zijn herinneringen aan drie geweldige jaren op Aruba. Uit ieder verhaal blijkt dat er zoveel is om dankbaar voor te zijn.

Daarnaast heeft hij een gedichtenbundel geschreven met als titel: “dichter voor mensen en dichter bij Hem’. Beide boekjes zijn zeer de moeite waard en kosten € 9,95 per stuk. De boekjes zijn verkrijgbaar op het secretariaat.

Kerkcafé
Het kerkcafé in de Opstandingskerk, Wilhelminaweg is op iedere eerste zondag van de maand open. Dan is er tussen 15.00 uur en 17.00 uur gelegenheid voor ontmoeting, een kopje koffie, een spelletje. Ontmoeting staat centraal. U bent van harte welkom.

Bijeenkomst op woensdag na de kerkdienst
De kerkdienst op woensdagochtend in de Bonaventura kerk wordt goed bezocht. Hieruit ontstond het idee om na de mis wekelijks gelegenheid te bieden om met elkaar gezellig koffie te drinken in het parochiezaaltje. Wij hopen op voldoende belangstelling. U bent allen van harte welkom! Ook degenen die niet de kerkdienst hebben bijgewoond zijn welkom!

Er staat een mandje voor een vrijwillige bijdrage. Namens de AVE-werkgroep.

Foto’s van de Bonaventurakerk
Mooie foto’s van onze kerk zijn te zien via deze link: