Koorjubileum

Joop Vernooij, Wilhelmien den Bruinen en Jan van Beek hebben zich respectievelijk 25, 50 en 60 jaar ingezet als zeer trouw koorlid van onze parochiegemeenschap. De vele veranderingen en ontwikkelingen gedurende de achterliggende jaren hebben zij meegemaakt. Omdat aanwezige parochianen graag willen meezingen, hebben wij als koor nu meer een begeleidende taak gekregen. Met veel toewijding en nauwgezetheid hebben zij zich ingezet en hun eigen voorkeur daarbij veelal terzijde geschoven.

Uit dankbaarheid is er zondag 17 november om 9.30 uur een feestelijk gezongen H. Eucharistieviering in de St. Hippolytuskerk aan de Kanis te Kamerik. Pastor H. Spaan zal hierin voorgaan.

Na de viering wordt u in de gelegenheid gesteld om de jubilarissen te feliciteren en staat er achter in de kerk een kopje koffie of thee voor u klaar, met een lekkere koek.