Kerken gesloten tot minimaal 9 februari

Door de recente maatregelen om het Covid virus in te dammen, opgelegd door de overheid en het Bisdom Rotterdam, zijn de kerken van onze vier geloofsgemeenschappen gesloten voor alle activiteiten gesloten. Er is geen openstelling meer en individueel bezoek is niet mogelijk. Alle vieringen gaan tot nader order en in ieder geval tot 9 februari niet door.

Uiteraard gaan uitvaarten wel door.

Wij nemen deze maatregelen omdat wij er van overtuigd zijn dat de gezondheid van alle bezoekers en alle vrijwilligers  de grootste prioriteit heeft.

Zodra  er veranderingen komen in dit beleid vermelden wij dit op deze site.

Ondanks deze moeilijke tijd en niet eenvoudige beslissingen wensen wij u toch een Zalig Nieuwjaar toe. We hopen dat we in de loop van het volgend  jaar, weer onbeperkt bij alle vieringen bij elkaar kunnen komen.