Inloophuis ‘leven met kanker’ zoekt nog collectanten

Elk jaar collecteert Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden, Zegveld, Harmelen en Linschoten. Kanker heeft een enorme impact op iemands leven. Iedereen kent in haar/zijn omgeving wel iemand die met kanker te maken heeft. Eigenlijk is er geen betere reden om te gaan collecteren voor Inloophuis ‘Leven met kanker’. Voor verschillende wijken in de gemeente Woerden worden nog collectanten gezocht voor de komende collecteweek van 1 t/m 6 juli 2019.

In Woerden en omstreken bevinden zich heel veel mensen die het Inloophuis een warm hart toedragen. Wat zou het geweldig zijn als die mensen bereid zijn om te helpen met de collecte. Het kost ongeveer 2 tot 2,5 uur aan tijd en levert heel veel positieve reacties op van de Woerdense bevolking.

Wat houdt collecteren in?
Collecteren kan vaak in eigen wijk of – als dat gewenst is – ergens anders binnen de gemeente Woerden. In overleg bepaalt de collectant zelf welke straat of straten zij/hij voor haar/zijn rekening neemt. De dag en tijdstip kunnen door de collectant zelf bepaald worden. Enkele weken na afloop van de collecteweek ontvangt de collectant een berichtje wat zij/hij heeft opgehaald. Geld wat keihard nodig is om onze activiteiten te kunnen voortzetten. Daarom is het zo belangrijk dat mensen zich aanmelden als collectant!

Aanmelden?
Aanmelden kan via info@inloophuislevenmetkanker.nl of
via: 06-14004496 of tijdens openingsuren op: 0348-447643.
MET TWEE UURTJES KUNT U AL VEEL BETEKENEN

Achtergrondinformatie
Inloophuis ‘Leven met kanker’ is in Woerden en omstreken dé ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Gastvrouwen en gastheren zorgen voor een gezellig huis om gewoon even in-te-lopen! Mensen, die de diagnose kanker krijgen, gaan al snel een medische molen door, waarbij er niet werkelijk tot hen doordringt wat er allemaal gebeurt. Het Inloophuis biedt dan mogelijkheden voor ontspanning. Na de behandelperiode denkt de omgeving vaak: Het is voorbij, we gaan er weer tegen aan. Juist dan komt bij de patiënt binnen wat er allemaal is gebeurd en is er de behoefte aan mogelijkheden om het mentaal te verwerken. In ons huis heeft men aan een half woord genoeg om dit te begrijpen.

Als gast van het Inloophuis bepaal je zelf wat je doet: meedoen aan een activiteit of alleen een kopje koffie drinken. Gasten zijn vrij in wat zij wel en niet aan verhalen met anderen willen delen. Wil een gast zijn of haar verhaal kwijt, dan is er altijd een luisterend oor. Alles mag, niets moet. Ook voor gezinsleden, vrienden en familie staat ons huis open.

Inloophuis ‘Leven met kanker’
Wilhelminaweg 12
3441 XC Woerden
Tel: 0348-447643
Marjan Duurkoop-coördinator
Mobiel tel: 06-14004496
E-mail: info@inloophuislevenmetkanker.nl www.inloophuislevenmetkanker.nl

Openingstijden:
• Maandag van 13:30 – 16:30 uur.
• Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
van: 09:30 – 12:30 uur.
• Kidsclub elke 1e woensdag van de maand van 14.30 – 16.30 uur
• Rondom ‘Verlies van een dierbare’ elke 2de dinsdag van de maand van 19.30 – 21.30 uur
• Inloop ontmoetingsochtend ‘Verder na verlies’ elke 3de maandag
van de maand van 10.00 – 12.00 uur

Indien u meer informatie of beeldmateriaal wenst dan kunt u bellen met Marjan Duurkoop, coördinator Inloophuis ‘Leven met kanker’, 06-14004496