Digital reserververen voor de vieringen

Vanaf 1 juni zijn de vieringen weer begonnen. Eerst met 30 mensen en dan nu vanaf 1 juli met 100 mensen per locatie. Waarbij opgemerkt moet worden dat in O.L.Vr. Geboorte in Meije-Zegveld en H. Hippolytus in Kamerik er volgens de anderhalvemeter-norm maximaal 60 mensen toegelaten kunnen worden.

Ook nu blijft vanwege de maatregelen reserveren belangrijk en noodzakelijk. Wanneer daar de versoepeling op gaat treden is nu nog niet bekend. Het Bisdom gaat ons wel helpen met de mogelijkheden om ook digitaal te reserveren.

Naast dat u van maandag tot en met vrijdagochtend kunt bellen met het nummer van het Centrale Secretariaat 0348 203012, kunt u binnenkort ook via deze website aanmelden voor één van de vier kerken van de parochie Pax Christi.

U wordt dan doorverwezen naar een andere website om u digitaal aan te melden. Ook hier kunt u zich aanmelden voor het eerstvolgende weekend. Vult u daarvoor alle benodigde gegevens in en vergeet niet om aan te kruizen dat u geen gezondheidsklachten hebt.

We hopen zo voldoende maatregelen te hebben getroffen om zo gastvrij mogelijk u uit te nodigen voor de vieringen in het weekend. De doordeweekse vieringen hebben we voorlopig nog opgeschort. Maar we hopen in de loop van de tijd ook daarmee te kunnen starten.

Blijf gezond, pas een beetje op elkaar.
We houden afstand, minstens anderhalve meter, maar we zijn misschien wel dichter bij elkaar dan ooit.