Bijeenkomsten van Alpha – Youth in Kamerik

Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Vraag je je af of er meer is tussen hemel en aarde? Wil je meer te weten komen over het christelijk geloof en jouw relatie met God? Kom dan naar de bijeenkomsten van Alpha – Youth in Kamerik.

Wat doen we:

• we eten met elkaar
  • er is spreker die een onderwerp kort inleidt
  • en we delen onze gedachtes met elkaar

Dit jaar gaat de Youth Alpha in Kamerik het 7e seizoen in. Dat zegt iets over de bijzondere sfeer enhet open en veilige karakter die de bijeenkomsten. Deelnemers van de afgelopen jaren geven als reactie dat ze zich geraakt en opgebouwd voelen. Er zijn 10 bijeenkomsten, op donderdagavond, start september 2019, op de clubzolder in de Ontmoetingskerk te Kamerik. De avonden worden georganiseerd door de gezamenlijke kerken in Kamerik. Woon je buiten Kamerik en heb je interesse, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Verder informatie bij: Mariette van der Zouw, leiding van Alpha Youth Kamerik: jetteket@gmail.com en Janneke Stam: j. stam@ parochiepaxchristi.nl