Agenda eerste communie 2019-2020

Komend jaar zal in Meije-Zegveld, Oudewater en Woerden de Eerste Communie gevierd worden. Heeft u een kind in groep 4 (of hoger) dat hieraan wil meedoen, dan is zij/hij van harte welkom.

De voorbereiding op de Communie zal tussen januari en april plaatsvinden. 20 januari vindt de presentatieviering plaats. Daarna kunnen de kinderen aan de slag gaan met het project. Dit gebeurt deels thuis en deels op school. Net als afgelopen jaar zal er in het traject rondom de Eerste Communie een Witte Donderdagviering zijn en een terugkomviering met speciale aandacht voor de Communicanten.

Voor alle ouders is er een ouderavond met een informatief karakter. Deze avond zal ook duidelijk gemaakt worden op welke wijze een actieve inbreng van u als ouder/verzorger wordt gevraagd en worden de verschillende taken onder de ouders verdeeld. Wij verwachten dan ook dat alle ouders aan deze avond deelnemen.

Ook zijn er drie avonden voor ouders/verzorgers, grootouders, peetouders en andere geïnteresseerden. Deze avonden bieden ondersteuning en inspiratie bij de voorbereiding op de Eerste Communie.

Daarnaast zijn er drie zondagochtenden voor de a.s. Communicanten en hun gezin in het kader van “het Grote Hart”. Gezamenlijk worden er drie thema’s behandeld die een verdieping en aanvulling zijn op de voorbereiding die thuis en eventueel op school plaatsvindt.

Opgeven kan tot uiterlijk 15 November. Aan de deelname van de Eerste Communie zijn kosten verbonden, namelijk 25 euro. Om uw kind op te geven voor de Eerste Communie verzoeken wij u het formulier in te vullen. Lees ook deze pagina over de Eerste Communie.

Kalender Eerste Communie 2018-2019
Woerden Oudewater Meije-Zegveld
Aanmelding communicanten (bij algemeen secr. par.) Vóór 15 november! Vóór 15 november! Vóór 15 november!

Ouderavond

in de Dam
in het H. Leven
in de Pastorie